Поиск
Поиск
Close this search box.

Global mushroom news and trainings worldwide

Who we are and what we do

Global mushroom news and trainings

Agaris (Агаріс) — нова назва групи Greenyard Mycoculture

ПАРТНЕРЫ UMDIS

This post is also available in: Русский

Каршев, 21 березня 2019 року.

Нова назва разом з весною

На початку весни ми раді оголосити, що відтепер Mycoculture, колишній підрозділ групи Greenyard, буде працювати під ім’ям Agaris. Підрозділ Greenyard Mycoculture стало незалежною організацією восени 2018 року. Разом з новим сімейним акціонером Straco Agaris продовжуватиме зосереджуватись на розробці, виробництві та комерціалізації високоякісних рослинних засобів.
Стратегія Agaris — це зростання та розвиток.

Рости!

Слово Agaris (Агаріс) походить від латинської мови і походить від дієслова ago (/’a.go:/ приводиться в рух, роблять, діють). Це означає, що щось «буде зроблено» або, у випадку з рослинами, «буде вирощуватися». Крім того, назва нейтральна з лінгвістичної точки зору, легко висловлюється для всіх незалежно від національності, що важливо для компанії, що працює в шести країнах і продає свою продукцію по всьому світу. Новий логотип поєднує контур аркуша з кришкою гриба і символізує два підрозділи компанії Agaris: садові субстрати Horti (раніше Peltracom) і субстрати для вирощування грибів Myco (раніше Mykogen і Fungis).

Асортимент культивуючих субстратів

Agaris виробляє субстрати для різних сегментів продажів. Професіонали з усього світу можуть розраховувати на спеціалізовані субстрати для вирощування, які забезпечують стале та ефективне вирощування. Ці субстрати Agaris утворюють основу для вирощування грибів, фруктів і овочів, а також декоративних рослин. Аgaris також займає провідні позиції на ринку хобі та є партнером найбільших європейських роздрібних компаній. У тісній співпраці з клієнтами компанія Agaris фокусується на впровадженні продукції під власним брендом та розширенням своїх брендів у сегменті B2C. Таке поєднання дозволяє садовим центрам, роздрібним торговцям і невеликим магазинам задовольнити потреби сучасних садівників. Agaris також має широкий спектр субстратів для вирощування, які використовуються в міській зелені. Таким чином, разом з місцевими органами влади, архітекторами та підрядниками, Agaris створює більш стійке та зелене середовище.

«Ми дуже раді, що ми можемо поділитися з вами новою назвою. Завдяки широкому спектру високоякісних субстратів ми хочемо зробити вагомий внесок у сталий розвиток, досягнення намічених результатів і поваги до людей та навколишнього середовища. Ми хочемо розвиватися разом з нашими клієнтами та партнерами, пропонуючи індивідуальні рішення, ефективний ланцюжок постачання та зобов’язання», — каже Stefaan Vandaele (Стефаан Вандаеле), генеральний директор компанії Agaris.

Про Agaris

Аgaris має 14 виробничих компаній, понад 800 співробітників, щорічно розробляє та продає понад 3 мільйони кубометрів субстратів для культур, які експортуються в більш ніж 60 країн світу. Завдяки інноваціям, якості та обслуговуванню клієнтів, субстрати Agaris є основою для стійких та ефективних культур.

info@agaris.eu
www.agaris.eu

Наши социальные сети

Наши рекламодатели

Курсы по выращиванию и сбору грибов

от агентства UMDIS

выберите свой

Publications

Грибы, канава и забор — на Agraria

Приходите на нашу выставку - но мы Вас не пустим. Найдите нас! Добейтесь нас! Agraria - сельскохозяйственная выставка - проходит сейчас: 18-21 апреля недалеко от Клуж-Напока в Румынии. Это большое событие - 30 000 человек посещают его каждый год. На этот раз - более 250 экспонентов. Мероприятие в основном проходит под открытым небом - также есть несколько павильонов. Ярмарка имеет более чем 25-летнюю историю. Организатор - Inter Marketing.

Результаты европейской кампании промоции грибов: Скрытое сокровище

GEPC Promo сообщает, что в период с ноября 2022 года по декабрь 2023 года производители компоста из Польши внесли в общей сложности 333 000. Евро на цели кампании.

Продается хоппер и стеллажи в хорошем состоянии

Ферма продает оборудование, поскольку она закрыта. Оборудование в очень хорошем состоянии.

Как начать производство вешенки? Подготовительная фаза

В этой статье я расскажу о том, на какие особенности грибного бизнеса нужно обратить внимание на самых ранних стадиях планирования производства. Речь идет о предприятиях, которые изначально планируют объем выращивания не менее 6-8 тонн вешенки в месяц.

Огляд ринку грибів України за минулий тиждень 8-14 квітня

Как растет рынок грибов Китая 2022-2024. Qihe Biotech рассказывет

В предверии International Mushroom Days в Китае 20-25 апреля агентство УМДИС размещает публикацию о рынке Китая от одного из наших партнеров. Грибное гентство UMDIS попросило Qihe Biotech – крупного китайского поставщика субстратов – рассказать нам, как вырос грибной бизнес в Китае за последний год.

Поиск по публикациям

Курсы по выращиванию и сбору грибов

от агентства UMDIS

выберите свой

Подписаться на электронную рассылку UMDIS

Подписаться на Youtube канал UMDIS. Мы публикуем здесь интересную информацию о выращивании грибов, интервью с компаниями, проводим прямые трансляции и многое другое.

UMDIS Facebook page. Получайте наши новости прямо в свою ленту Facebook.